Blog

Nieuwe website gelanceerd
Nieuws

Nieuwe website gelanceerd

Nieuw jaar, nieuwe website! Zoals u waarschijnlijk al hebt gezien is onze website volledig vernieuwd. Johanniter Opvang Ede is een organisatie die niet stilstaat en continu in beweging is. Bij deze ontwikkelingen hoort een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

Logo
Ons logo is vernieuwd en op deze manier meer passend voor de organisatie die wij willen zijn. De rode asterisk, die u vooraan het logo ziet, is van de Johanniter Orde. Wij zijn hier een onderdeel van en hierop zijn wij trots. Onder het logo vindt u de sleutelwoorden die onze organisatie het beste kenmerken: Betrokken, respectvol en gastvrij.  Aan het eind van het logo staat een huisje met daarin drie poppetjes. Deze symboliseren het gezin en/of de mensen om de cliënt heen. De kleuren die zijn gekozen zijn warm.

Website
De nieuwe website past bij dit nieuwe logo. De herkenbare, warme kleuren vindt u terug en de foto’s zijn passend. We hopen dat u de informatie vindt die u zoekt. Mocht dit niet zo zijn, dan horen we dit graag van u.

Geef een reactie